Development@Work

Ilperveld 23
2151 LW Nieuw Vennep
Tel: 06-83219170
info@developmentatwork.nl

  Development@Work wordt geleid door Carin Suurenbroek, een professional in team- en persoonlijke ontwikkeling.

  Inspiratie
  Organisaties bestaan uit mensen en mensen bestaan uit een lichaam, hoofd, hart en ziel. Ik zie dat veel bedrijven managers en medewerkers vooral aanspreken op het doen en denken (lichaam en hoofd) en daarmee een groot gedeelte van het potentieel van mensen laten liggen. Ik ervaar bezieling als ik mijn talenten mag inzetten voor de ontwikkeling van mensen en organisaties, zodat ze zich meer van hun eigen potentieel bewust worden en dit durven te gebruiken. Wanneer ik door mezelf te zijn, verschil maak en gewaardeerd wordt.

  In mijn vrije tijd hou ik van lekker eten, mooie gesprekken, sport om mijn hoofd leeg te maken, beeldhouwen om te voelen welke mogelijkheden er in steen zitten en reizen om met een heel andere blik naar de wereld te kijken.

  Opdrachtgevers
  Met mijn trainingen op het gebied van leiderschap- en teamontwikkeling spreek ik mensen aan op wat hen werkelijk drijft, hun talenten en positieve eigenschappen en hoe ze daarmee gewenste veranderingen kunnen realiseren voor hun omgeving, hun bedrijf en zichzelf. Mijn klantenkring is divers en vaak internationaal, zoals Alliander, APM Terminals, Havenbedrijf Rotterdam, Lloyds, MARS, NRG, Rivièra Maison en Würth. 

  Op m'n best
  Ik geniet wanneer één plus één drie wordt en je samen tot een oplossingen komt die eerst onmogelijk leken. Ik hou ervan om (internationale) teams te begeleiden het beste uit zichzelf en elkaar te halen. Ik ben op mijn best wanneer ik actie met reflectie, zakelijkheid met bezieling en kracht met raakbaarheid kan combineren.

  ​Wanneer je contact met ons op wilt nemen, kan dat via het onderstaande formulier. Je kunt er vanuit gaan dat jouw gegevens door ons met zorg behandeld worden. Onze privacy verklaring vind je onder de algemene voorwaarden en in het PDF document dat je op deze pagina kunt downloaden.

  Contactformulier:

  Naam: * :
  Email * :
  Onderwerp * :
  Uw bericht * :

  (Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht)

  Contact

  Development@Work bv
  Ilperveld 23
  2151 LW Nieuw Vennep
  Nederland

  T: +31 (0)6-83219170
  E: info@developmentatwork.nl
  I: www.developmentatwork.nl

  KVK: 62976737
  BTW: NL183826802B01
  Bank: ING
  IBAN: NL10 INGB 0006 8007 04

  Informatie downloaden?

  Over dit onderwerp is meer informatie beschikbaar.

  Download PDF bestand