Development@Work

Ilperveld 23
2151 LW Nieuw Vennep
Tel: 06-83219170
info@developmentatwork.nl

Boek Wat voor leider ben jij?   (23-08-16)

Maar weinig leidinggevenden weten antwoord te geven op de vraag: Wat voor leider ben jij?  Sommigen zeggen: “Ik zorg dat we goede resultaten halen met elkaar”, “Ik ondersteun mijn mensen in hun ontwikkeling”, of “Ik zorg voor draagvlak in de organisatie”. Een dergelijk antwoord geeft maar een één dimensionaal beeld van hun leiderschap. Met het boek “Wat voor leider ben jij?” krijg je multi dimensionaal inzicht in wat jij te bieden én te ontwikkelen hebt als leider.

Wanneer ben je een goede leider? Welke verschillende invalshoeken, of dimensies zijn daarbij bepalend? Hoe scoor jij daarop en hoe kun je jouw leiderschap verbeteren? Het boek "Wat voor leider ben jij?" biedt je een instrument om jouw leiderschap te definiëren en verder te ontwikkelen met inzichten voor de managers die net beginnen en degenen die al even meelopen. Op de website die hoort bij het boek www.watvoorleiderbenjij.nl kun je een (gratis) persoonlijke test invullen, die aangeeft hoe jij scoort op de verschillende dimensies van leiderschap die in het boek gedefinieerd zijn.

Het boek Wat voor leider ben jij?  biedt een speelse combinatie van theorie gelardeerd met verhalen van leiders uit de praktijk, ideeën uit de sport, persoonlijke ontwikkeling, sociale media, een casus of een oefening. Een toegankelijk werkboek, of naslagwerk dat je op kunt pakken en weer wegleggen.

Download hier het Inkijkexemplaar Wat voor leider ben jij?


Nieuws overzicht: