Development@Work

Ilperveld 23
2151 LW Nieuw Vennep
Tel: 06-83219170
info@developmentatwork.nl

Reacties van klanten en relaties

"Carin worked with our European Segment team to provide coaching as part of our High Performance Team journey. Having been coached several times previously in various positions around the globe I can honestly say that I never met anybody who is as professional, detail orientated and results driven as Carin. I cannot recommend her high enough."
(Senior Investment Engineer)

"Ik ben heel erg dankbaar voor alles wat er is gebeurd en ging vol positieve emoties terug naar huis. De sfeer van beide dagen is niet te omschrijven en zal ons absoluut helpen naar ons einddoel en verder. Ik voel me door deze team building sessie ook persoonlijk sterker, dit geeft me kracht en inspiratie. Een dikke vette dank je wel!"
(Team Manager)

"Carin is een goede trainer die echt interacteert met mensen. Ze traint mensen en spreekt ze aan op gedrag en het effect. Dit op een nuchtere manier waarbij je als persoon gerespecteerd wordt. Carin laat je oefeningen doen waarbij je je eigen gedrag voelt/ervaart. Daar leer je meer van dan horen wat je doet. Ze schakelt in stijlen waarbij ze consistent is in wie ze is. Open en eerlijk en gericht op jouw groei. In onze organisatie heeft ze met veel verschillende mensen gewerkt met wie ze allemaal een brug weet te slaan. Kort en goed een waardevolle trainer/coach.
(Manager Beleid)


"Carin is goed in plannen en organiseren. Vanaf het begin zorgt ze voor draagvlak in de organisatie, door heldere communicatie met management en betrokken medewerkers."
(Marketing Director)

"Carin is een vakvrouw. Zij weet de vraag van de klant om te zetten en een resultaatgericht programma. Zij stelt hoge eisen aan zichzelf en weet wanneer je i n de groep moet staan in plaats van ervoor. Ik heb Carin ervaren als synergetisch in de samenwerking. Haar idee plus jouw idee creëert mogelijkheden die geen van beiden los van elkaar zouden zien."