Development@Work

Ilperveld 23
2151 LW Nieuw Vennep
Tel: 06-83219170
info@developmentatwork.nl

Development@Work biedt trainingen waarin groei met bezieling centraal staat voor teams, leiders en individuele medewerkers. Groei van resultaten, bezieling door aandacht voor lichaam, hoofd, hart en ziel. Development@Work levert trainingen op basis van open inschrijving en in-company.

In-company training
Een groepstraining is ideaal wanneer er in uw organisatie meerdere medewerkers met ongeveer dezelfde leervraag zijn, of je samen hetzelfde leereffect wilt hebben. Een in-company training beperkt de kosten per deelnemer en optimaliseert het leereffect, doordat de training volledig op maat is, aansluit op de eigen praktijk en de deelnemers elkaar scherp kunnen houden. 

Open training
Een training op basis van open inschrijving is heel geschikt wanneer u één of meerdere mensen in uw organisatie hebt met dezelfde leervraag. Vrouwelijk Leiderschap en Personal Branding van Development@Work worden incidenteel als open training aangeboden, waarbij iedereen zich in kan schrijven. De groep bestaat hierdoor uit mensen met verschillende achtergronden, waardoor de basis om van en met elkaar te leren ideaal is.

Op de volgende pagina's kunt u meer details vinden over de trainingen van Development@Work en kunt u deze informatie ook in PDF downloaden. U kunt natuurlijk ook even contact met ons opnemen.

Haal het beste uit jezelf, je team en je organisatie met Development@Work!